Üdülők fogadása helyett szállás-festés a diszkontdepóval

A mi kis panziónk nem egy nagy valami, konkrétan egy működő boros pince felső részét alakítottuk úgy ki, hogy 2-3 ember számára kibérelhető legyen maximum egy hétre. Azért pont annyira, mert a vízellátást csak így tudjuk megoldani, de ez mellékes. Mivel a mostani nyáron úgy néz ki, hogy nem valószínű, hogy vendégeket fogadhatunk, úgy döntöttünk a párommal, hogy egy kisebb felújítást végzünk rajta. Az egyik fő pontja ennek a festés volt. Szerettünk volna “rendes” festővel festetni, mivel mi magunk nem vagyunk annyira biztosak a saját képességeinkben, hogy le tudjunk festeni egy ekkora területet, de sajnos a festőnk már nem tud több ilyen munkát elvállalni, mivel már elég idős. Úgyhogy muszáj volt nekünk cselekedni.

Lehet hogy kicsit fordítva kezdtük el a dolgot, de először mi a festéket néztük ki magunknak. Nem gondoltunk egy túl drága márkába belenyúlni, mert általában 2-3 vendéget kapunk egész nyárra, egy-egy hétre, szóval nincs akkora forgalom. Ami viszont biztos, hogy az eddiginél csak jobb lehet még így is. Szóval a festék kiválasztása után jött csak a neheze: milyen módszerrel fessünk? Beszéltünk róla, hogy mi az előnye és mi a hátrány a hengeres módszernek és ugyan így a festékszórós módszernek is. Végül arra jutottunk, hogy ekkora felületen talán jobban megéri a festékszóró használata, plusz nagyon kényelmes megoldásnak is tűnt. Persze, azt is figyelembe vettük, hogy egy-egy tartály nem tart örökké, de inkább azt töltjük újra, mint folyamatosan hajladozzunk. Már csak az volt a kérdés, honnan szerezzük be a készüléket?

Végül a diszkontdepo.com/haztartasi-eszkozok/festohengerek-festoszorok mellett köteleztük el magunkat egy alaposabb körülnézegetés után. Innen is a kicsivel drágább termék mellett döntöttünk, mondván, hogy hátha olcsó húsnak híg a leve, de még így is hozzávetőlegesen elég olcsón megúsztuk a dolgot ebből a szempontból.És azt kell mondjam az “egyéb” termékeikkel sem állnak rosszul. Itt igazán mindenki megtalálhatja, azt amit keres. Ha barkácsolni akarsz, és nem a háztartás körül serénykedni, ahhoz is vannak kellékeik, ami jól jöhetnek. De akár lakberendezésben is nagyon sokat tudnak segíteni. Nem látod rendesen a telefonod monitorját? Van rá megoldásuk, és nem egy szemüveg az! Én biztos, hogy még vissza fogok ide nézni, ha ajándékozásra kerül a sor.

Igazából szinte minden terméküket lehet ajándékba adni, és főleg az tetszik, hogy hasznosak. Már az egész családnak elege van az olyan ajándékokból, amik csak porfogónak vannak. Én például ilyen hasznos ajándéknak tartanám az olajsütőket, bár ezek kicsit drágább fajták (de olcsóbbak, mint a legtöbb helyen), vagy memória habos párnát, mivel anyukám már régóta panaszkodik, hogy nem tud jól aludni.

A házhoz szállítás is minden gond nélkül, 2 napon belül megtörtént, ami ugye még bőven benne volt az 1-3 napos szállítási időben. A szállítási díj pedig az átlagos 1500 forint környékén járt. Ha utánvéttel rendeled, kell még plusz kb. 500 forint kezelési költséget fizetni, de ezt az előreutalással (SimplPlay-es fizetéssel) el lehet kerülni. Szóval összességében, mi nagyon meg vagyunk elégedve ezzel a termékkel, ha esetleg ti is valami hasonlót keresnétek, nézzetek be a diszkontdepo.com/haztartasi-eszkozok/festohengerek-festoszorok oldalra.