Szállást nem csak kikapcsolódás miatt lehet kivenni

Én nagyon sokáig úgy voltam vele, hogy ha kirándulni vagy utazni megyek valahová, csak akkor veszek ki egy szobát, hogy legyen hol megpihennem. A többi esetben, amikor csak átutazóban voltam valahol, mindig volt kinél aludnom, hiszen mindig volt egy jó barát aki befogadott. A mostani eset viszont más. Egy műtét miatt kell Budapestre utaznom, és szeretnék utána nyugodt környezetben lenni, ez alapján is választottam ki a szállásomat. A Kelemed Plasztikán lesz egy mellnagyobbitás műtétem. Az utána következő pár napban pedig még nem mennék haza, hogyha valami gond lenne, akkor a közelben legyek.

Az interneten találtam rá a klinikára, amikor azt kerestem, hogy ki tudná nekem tökéletesen megcsinálni a mellnagyobbításomat. Sosem voltan elégedett a kosárméretemmel. A környezetemben ezt sosem jegyezte meg senki, sosem cikiztek miatta, viszont én úgy érzem, hogy ez egy jó döntés lesz. Nagyobb önbizalmat tud majd adni nekem. Természetesen nem túlzásba szeretnék esni, maradok a természetesség határán belül. Ehhez pedig a legjobb orvosokat a Kelemed Plasztikán találtam meg. Több orvossal is konzultáltam a végleges döntésem előtt, és így esett végül a választás rájuk.

Már első látásra is nagyon szimpatikusak voltak. A honlapjuk nagyon összeszedett, tele van hasznos és érdekes információkkal, és ha valaki elolvas mindent, amit például a mellnagyobbításról írnak, akkor szinte teljes mértékbe tisztába lesz minden fontos dologgal, amit tudni érdemes műtét előtt. Ugyanis minden beavatkozásról lehet találni egy részletes bemutatást, ahol minden fontos információt megkaphat a leendő páciens. Megtudhatja azt, hogy milyen vizsgálatokon kell részt vennie a műtét előtt, milyen ellenjavallatai vannak a választott beavatkozásnak, milyen szövődményei lehetnek, milyen feltételeknek kell megfelelni a műtét elvégzéséhez, stb.

Nagyon sok fajta plasztikai beavatkozást és műtétet vállalnak: arc, test, intim, mellplasztika, esztétikai beavatkozások. Ezeken belül még jobban szűkíteni lehet a kört. Például a mellpasztinák belül van lehetőség a női és férfi mellplasztikára, mellnagyobbítás, mellplasztikai szövődmények ellátása, jóindulatú melldaganat műtéte, mell hegkorrekció illetve daganat mirigyállomány eltávolítás. Ezt a kört is lehet még szűkíteni, hiszen a női plasztikán belül is van több választási lehetőség: mellkisebbítés, mell asszimmetria, mellbimbóplasztika, mellbimbóudvar plasztika. És ez ugyanígy van a többi bevakozásnál is. Mint ahogy látható is, nagyon sokféle beavatkozást vállalnak, így érdemes szétnézni a honlapjukon, hátha olyan műtétet is vállalnak, amire neked szükséges van.

Az én esetemben több választási lehetőségem is volt, hogy hogyan szeretném a mellnagyobbítást. Hiszen lehet implantátummal és saját zsírfeltöltéssel is nagyobbítani a melleket. Ez előtt nem sokat tudtam a saját zsírfeltöltéses mellnagyobbításról, viszont az oldalon volt lehetőségem utána olvasni és tájékozódni. Megtudtam hogyan zajlik egy ilyen műtét, hogy nem mindenkinél lehetséges, és nem minden problémára ez adja a megoldást. Például, ha valakinek nincsen úgymond felesleges zsírszövete vagy nem tudnák azt úgy levenni, hogy esztétikai nyoma maradjon, akkor ezt a beavatkozást nem javasolják. Megtudtam azt is, hogy ennek a műtétnek a tartóssága 5-6 év, persze ez emberenként eltérő, illetve nagyban befolyásolja a testtömeg ingadozás is.

Kíváncsi voltam, hogy nálam megvalósítható-e ez a beavatkozás, ezért úgy döntöttem, hogy kérek egy konzultációs időpontot. Szerencsére elég hamar kaptam is. A konzultáció alkalmával megtudtam, hogy megvalósítható ez a műtét. Ennek nagyon örültem, hiszen mégis csak jobb a saját zsírral megoldani egy problémát, mint szilikonnal. Nekem legalábbis ez volt a gondolatom.

A döntésem előtt persze alaposan tájékozódtam, amiben nagy segítség volt a Kelemed Plasztikai Sebészet szakmai blogja is. Itt nagyon változatos, érdekes és hasznos cikkek találhatóak meg. Szinte minden beavatkozásról lehet olvasni egy-egy cikket. Mindegyik más megközelítésből íródott, és egyik sem arra buzdít, hogy őket válaszd feltétlen. Ebből is látszik, hogy a céljuk a bloggal a tájékoztatás és informálás, nem pedig a saját haszon szerzése.

A Kelemed Plasztika főorvosáról is lehet olvasni pár sort. Ha valaki kíváncsi arra, hogy ki az, aki vezeti az intézetet és akihez bátran lehet fordulni bármilyen plasztikai problémával, kéréssel, akkor ez az oldal minden fontos dolgot elárul Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebészről. Nagyon szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik, hiszen már több, mint 25 éve dolgozik a plasztika területén. Ez idő alatt pedig volt alkalma sok esetet látnia és ez által nagyon felkészült lehet már minden eshetőségre. De megtudható innen az is, hogy milyen iskolákat végzett, és minden fontos információt, amire csak kíváncsi lehet az ember, amikor orvost választ magának.

A Kelemed Plasztikai Sebészeten tehát csak a legjobbat kaphatja az ember. Tapasztalt szakemberek, empátia, figyelmesség, és páciens orientáltság az, amit nyújtani tudnak. Hiszen úgy gondolják, hogy ha a szakértelem és a gondosság találkozik, akkor a páciens biztonságát fogja eredményezni. Vajon hány klinikán fordítanak erre ilyen nagy figyelmet? A keresgéléseim és kutatásaim során arra jutottam, hogy nem sok helyen sajnos, így nem is csoda, hogy végül őket választottam a mellnagyobbitassal kapcsolatban.