Szálláshely(ett)

Minden télen kétszer elutazunk: általában egyszer a karácsony előtti időszakban wellnesselni, és egyszer a tél végén síelni. Idén azonban a koronavírus-járvány miatt ez kimarad. „Telelés” helyett úgy döntöttünk, csinálunk néhány olyan programot, amit eddig nem próbáltunk ki.

Az egyik ilyen a thai masszázs volt. A férjem már régóra kíváncsi a tradícionális thai masszázsra, engem pedig az olajos masszázs érdekelt. A gyerekek nem rajongtak az ötletért, mi pedig nem akartuk erőltetni, úgyhogy őket inkább egy új videojátékkal leptük meg, és csak magunknak foglaltunk időpontot masszázsra.

És hogy hova? Ez nem volt könnyű döntés. Először megnéztem, hol a legjobbak az olajos testmasszázs árak, aztán több helyre is odatelefonáltunk. Végül a Karma thai masszázs szalon mellett döntöttünk. Egyrészt olajos masszázst és tradicionális thai masszázst is csinálnak, másrészt az áraik is jók, harmadrészt pedig a telefonban is nagyon kedvesek és megnyerőek voltak.

A döntésünket egy pillanatra sem bántuk meg: csodás élményben volt részünk. A férjem utólag arról beszélt, hogy húzták, nyújtották, feszítették a hátát, a végtagjait, és most sokkal könnyebben mozog. Elmondása szerint olyan fájdalmak tűntek el a testéből, amik olyan régóta ott voltak, hogy hozzájuk szokott és már észre sem vette őket a mindennapokban. De most mégis úgy érezte, mintha egy mázsás követ emelnének le a válláról.

olajos testmasszázs árak

Nekem is remek, megnyugtató, relaxáló élmény volt az olajos testmasszázs. Olyan volt, mintha lebegnék, és a következő napokban sokkal jobban aludtam a szokásosnál. Egyébként az olajos masszázshoz használt anyagaik mind természetesek és organikusak.

A tradícionális thai masszázs áraik és az olajos testmasszázs áraik is nagyon jók. Három különböző hosszúságú masszázsból lehet náluk választani a fél órástól a másfél órásig.

Ami pedig nagyon tetszik: páros masszázs is elérhető náluk, úgyhogy ez lesz a következő dolog, amit ki fogunk próbálni, a szokásos kétheti „randi-napjaink” egyikén.