Olcsó húsnak lehet, hogy híg a leve, de a pelenkának nem

Ha éttermet választunk, sosem lövünk túl olcsó kategóriára

férjemmel mára már kialakítottuk a saját kis rutinunkat a vendéglőzés terén, és egy valamit megfogadtunk: soha nem megyünk olyan étterembe, ahol olcsó a menü. Volt már egy pár rossz tapasztalatunk a különösen alacsony árakkal operáló vendéglátóhelyek tekintetében, és nem szeretnénk többet kockáztatni. Ezért eldöntöttük, hogy ezen túl csak és kizárólag minőségi helyeken vacsorázunk. Ez persze azt is jelenti, hogy kevesebbszer fogunk eljárni otthonról, viszont cserébe igyekszünk valóban minőségi élményhez jutni. Ugyanakkor leginkább csak a gasztronómia terén vagyunk ilyen finnyásak. Az élet más területén ha a minőség rovására nem megy a jó ár, szeretünk mi is spórolósabban költeni.

Ha babaholmit veszünk, szeretjük, ha a jó ár együtt jár a minőséggel

Ennek a szokásnak a kislányunk születésével sem vetettünk véget. És olykor meglepően jól is jön, hogy figyelünk rá, mire mennyit költünk. Babholmikra ugyanis egy vagyont lehet elkölteni minden hónapban, ha nem vigyáz az ember. Különösen igaz ez a pelenkákra, amik ugye napi szinten fogynak, és bizony rendesen be kell tárazni a készletre. Ezért a férjemmel elkezdtünk szétnézni, hol kapható pelenka olcsón, és nagyon megörültünk neki, amikor rátaláltunk a LordShopra. Itt ugyanis a jó árak alapvetésnek számítanak, mindazonáltal nem kell azon aggódni, hogy cserébe silány minőségi termékkel kell kiegyeznénk a babánk számára. Szó sincs erről, az akciók azonban valóban kecsegtetőek. Egyrészt mindig találni kedvezményes árú terméket az oldalon. Másrészről pedig, ha az ember szemfüles, akár még törzsvásárlói kedvezményekben is részesülhet.

Pelenka olcsón a LordShop webáruházban!

A Sleepy pelenka márkának például saját facebook oldala is van, ahol követni is lehet ezt a márkát. Az oldalon pedig folyamatosak a nyereményjátékok és az akciók, így akik itt is követik ezt a márkát, azoknak adott esetben nagy szerencsében lehet részük! És még több kedvezménnyel vásárolhatnak. Így tehát ha pelenka olcsón kellene valakinek, akkor mindenképpen érdemes megfontolni egy tetszikelést a Sleepy pelenka facebook oldalán a törzsvásárlói kedvezményekért. Sosem lehet tudni, hogy a következő nyereményjáték alkalmával nem Te leszel-e a kiválasztott szerencsés, ugye… A LordShop oldalnak egyébként nagyszerű kereső funkciója is van, ezzel is érdemes megbarátkozni. Az újszülötteknek való pelenkáktól az idősebbeknek valókig kategorizálja az elérhető termékeket, így mindenki célzottan megtalálhatja a neki kellő terméket.

Ráadásul azon túl, hogy a pelenka olcsón beszerezhető, még házhoz is szállítják! A LordShop ugyanis a piacon szinte egyedülálló, hiánypótló webáruház. Igen, jól hallottátok, webáruház! Tehát a pelenka vásárláshoz még csak ki sem kell mozdulnotok az otthon kényelméből, ezáltal nem csak pénzt, de rengeteg időt is megspórolhattok! Ti ismertek más, ennyire szuper online pelenka webshopot? Ne habozzatok megosztani velünk!