Nem mindegy, hogy milyen babakocsival utazunk

Imádunk utazni. Szinte a lételelmünk. Amióta csak megimertük egymást a férjemmel minden évben rengeteget utaztunk. Először csak belföldön, aztán egyre többet jártunk külföldre is.

Számunkra nagyon fontos a szálláshely kiválasztása, mert erre nagyon kényesek vagyunk. Gondosan át szoktuk pásztázni a lehetőségeket, megnézünk több szállásfoglalási oldalt is és összehasonlítjuk a kínálatot. Fontos az ár, de talán még fontosabb a minőség, hiszen ha már elmegyünk pihenni és kikapcsolódni, akkor legyen minden tökéletes. Szeretünk nagyokat aludni, kipihenni magunkat, majd a reggelin található svédasztalról jókat falatozni.

Tavaly óta azonban megváltozott nagyon sok minden, hiszen bővült a család, méghozzá két fővel, az ikreinkkel. Hatalmas öröm volt, amikor megudtuk, hogy két fiú szülei leszünk. Az utazásról persze nem mondtunk le, nem is tudunk lemondani, viszont most már azt is figyelembe kell vennünk, hogy a gyermekeinknek is jó legyen minden.

Nemcsak a szállásnál, hanem az iker babakocsi esetében is a tökéletességre törekedtünk, ezért is választottunk a babaverda.hu kínálatából. Egészen pontosan az Uppababy Vista 2:1 Jordan típusú babakocsi mellett tettük le a voksunkat.

Különböző színekben elérhető, de mi a zöldet választottuk. Valahogy ez volt a legszebb a számunkra. Azért is tetszett meg nekünk ez a fajta, mert használható egy gyermekkel, de könnyen átalakítható iker babakocsivá is. Valószínűleg mindig együtt fogunk sétálni menni mind a két gyermekkel, de sose lehet tudni, így bármilyen opcióra felkészültünk. A fogókar valódi bőrrel van borítva, ezért jóval tartósabb, mintha valami olcsó műanyagot tettek volna rá, ezért kényelmes és tartós is egyben. Rendkívül könnyű a babakocsi, ugyanis a váz alumíniumból és magnéziumból készült. Ez lehetővé teszi azt is, hogy gyorsan kinyissuk és összecsukjuk, nem kell vele órákig babrálni. Külön lengéscsillapítóval van ellátva, így bármilyen úton, járdán használhatjuk és nem rázza agyon a babákat, hanem inkább kényelmesen elringatja őket. A mózeskosár a baba 9 kg-os, míg a sportülés egészen 22 kg-os koráig használhatók.

Számunkra az is döntő volt a választás során, hogy a babakocsi kompatibilis legyen más autós hordozókkal, mivel ahogy már korábban említettem, rengeteget utazunk, gyakran kell kipakolni, bepakolni, így ez nekünk nagyon kényelmes és praktikus.

Ezért is választottunk még pluszban autós babhordozót, egészen pontosan az Anex 3.0 típusút fekete színben. Az ára szinte tökéletes volt, kevesebb, mint 50 ezer forintért. Nagyon megszerettük, mert állítható a fogantyúja és 3 ponton is lehet rögzíteni a biztonsági övet, így maximális védelmet nyújt a babának.

Abszolút meg vagyunk elégedve a döntésünkkel, maximálisan ki tudjuk használni a babakocsi által nyújtott előnyöket és nagy hasznát vesszük az utazásaink során is.