Nem csak jó szállást nehéz találni

Megtalálni a legjobb szállást nagyon nehéz dolog. Azt hiszem, ebben mindenki egyetért, hiszen talán a legtöbbünknek már van ilyen jellegű negatív tapasztalata. Emlékszem az én legrosszabb szálláshelyemre. Baráti társasággal mentünk nyaralni a Balatonra. Igaz, hogy az olcsóbb szállások között keresgéltünk, mert úgyis csak aludni jártunk oda, de még így sem a legolcsóbbat választottuk. Egy diákszállót néztünk ki, ahol a szobák gyakorlatilag üresek voltak, matracokat adtak a szobákhoz. Ezzel nem is volt semmi gond, mert képeken nagyon igényesnek nézett ki alapvetően a hely, és tényleg csak azért kellett szállás, hogy legyen hol aludnunk. De a valóságban, teljesen lepukkant volt az egész hely, a szobák piszkosak voltak, az erkély tele volt szeméttel, és a matracok használhatatlanok voltak. Persze, tudtuk, hogy nem egy Hilton, de ekkora igénytelenségre nem számítottunk. Ott akkor megfogadtam, hogy ha még egyszer hasonló élményben lesz részem, akkor azonnal visszakérem a pénzem. Úgyhogy azóta is azt vallom, hogy kétszer is át kell gondolni, és jól meg kell válogatni, hogy mire adunk ki pénzt. Végül is, ez a negatív tapasztalat talán előnyömre vált.

Ezt azért mondom, mert bármit, amit megveszek a lehető legnagyobb gonddal választom ki. Legyen szó akár ruháról, cipőről, vagy akár egy jó autóápolási termékről. Sőt, ezekre különös gondot fordítok, mert én azok közé tartozom, akik rettenetesen féltik az autójukat.

Ezért szoktam az olajwebshop.hu oldaláról rendelni, ha valamire szükségem van. De igazából a családtagjaimnak is előszeretettel rendelek innen. Persze ehhez a céghez egy barátom ajánlására jutottam el, de teljesen elégedett vagyok.

Legutóbb például a keresztapámnak rendeltem egy polirozó pasztát, mert ki akarta fényesíteni a motorját, és el akart róla tüntetni néhány hajszálkarcot, és engem kért meg, hogy segítsek.

Az a polirozó paszta, amit választottam egy német márka, egészen pontosan a Liqui Moly egyik terméke. Részemről ez egy kísérlet volt, mert addig még nem ismertem ezt a terméket, de én feltétel nélkül bízom a német márkákban ezért is mertem megrendelni.

Na meg azért is, mert tudtam, hogy az olajwebshop.hu, 100%-os elégedettségi garanciát vállal a termékekre. Ami ennek a pasztának az esetében azt jelentette volna, hogy ha meggondoltam volna magam, akkor bontatlan állapotban visszaküldhettem volna, a pénzt pedig visszaadták volna. De cserére is lehetőség nyílik egyébként, ha másik terméket szeretnénk inkább. És, ami nem elhanyagolható, hogy nem az ilyenkor szokásos 14 napos határidő érvényes, hanem 30 nap. Természetesen ez is csak akkor működik, ha a vásárlást igazoló számla megvan. De ez online és személyes vásárlás esetében is ugyanúgy érvényes.

A polirozó paszta egyébként azóta még nem lett kipróbálva, de őszintén szólva már rettentő kíváncsi vagyok, hogy milyen eredményt fog produkálni, mert ha szépen lehet vele dolgozni, akkor magamnak is mindenképp venni fogok egyet. Vagy kettőt.