Nagyon jó tippet adott az egyik vendégem

Immáron 10 éve, hogy üzemeltetek egy családias kis fogadót Dunakeszin, közel a Dunakanyarhoz. Vannak visszatérő vendégeink és sokszor találkozom új emberekkel is. Azért mondom, hogy családias, mert akik itt szállnak meg, mindig valahogy jó kapcsolatba kerülnek egymással. Lehet, hogy az atmoszféra, hozza ki ezt az emberekből, de lehet, hogy csak éppen akkora szerencsém van, hogy mindig barátságos és közvetlen emberekkel hoz össze a sors. Nem rég teljes felújításon esett át az egész vízvezeték-és fűtésrendszer. Sajnos nem sikerült a legjobb szakembereket kiválasztanom, sokszor meggyűlt velük a bajom és a végösszeg jóval magasabb lett, mint vártam.

Kávézás közben jött a tanács

Az egyik délután ezt a történetemet meséltem az egyik vendégnek miközben a kávéját készítettem el és mondta, hogy ad egy tippet, kihez forduljak legközelebb. Mivel pontosan nem emlékezett a cég nevére, beírta, a telefonjába, hogy víz gáz fűtésszerelő budapest és rányomott a legelső találatra. Mondtam neki, hogy nagyon kedves, de ez itt Dunakeszi, Budapest kicsit arrébb van. Azonban kiderült, hogy ez a cég nem csak Budapesten, de egész Pest megyében vállal szerelési munkálatokat. Több, mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, a náluk dolgozó szakemberek pedig mind tanultak és megfelelően elsajátították a szakmájukat.

Minőség és profizmus

A repertoárjukban szerepel vízszerelés, fűtésszerelés, gázszerelés és duguláselhárítás is. Ezekben a témakörökben pedig vállalnak: kiépítést, szerelést, javítást, karbantartást. Mindemellett pedig 0-24-es ügyeleti időben dolgoznak, tehát ha valakinek hajnalban önt ki a WC, vagy szakad le a bojler, akkor is lehet őket keresni. Ráadásul, SOS esetén akár 1 órán belül is kérnek a helyszínre. A munkájukra garanciát vállalnak. Feladattól függően, 1, 2, de akár 5 évet is vállalnak, és ha ez idő alatt bármi meghibásodás történne, ők jönnek és segítenek. A cég hitelességét pedig nem csak a garancia, hanem a számlaadás is bizonyítja. Nyílván most mondhatnánk, hogy ez egy magától értetődő dolog, de sajnos nagyon sok helyen nem. Az általuk kiadott számlát pedig a biztosító is elfogadja, így a káresetek máris nem fognak akkora anyagi terhet jelenteni a számunkra.

Én is elmentettem

Egyébként az oldaluk nagyon informatív és rengeteg hasznos tippet megosztanak az olvasóval, hogy egyes problémák esetén mik a teendők. Szóval tudjátok, csak ennyit írjatok be: víz gáz fűtésszerelő budapest és a legelső találatra kell rákattintani. Én is elmentettem a telefonszámokat, hogy legközelebb már tuti őket hívjam fel.