Még az ételt is egyedi pólóban szolgálták fel a fogadóban

Mindig visszatérünk a kedvenc vidéki fogadónkba

Van egy számunkra nagyon kedves kis fogadó vidéken, ahová ha tehetjük, többször leutazunk a családdal. Ha időnk engedi, gyakran szervezünk oda hosszú hétvégéket. De olykor az is megesik, hogy egy egynapos kirándulás alkalmával azért választjuk újra és újra azt a régiót, hogy elkölthessünk egy ebédet vagy egy vacsorát a fogadóban. Azt mondják, az ember, főként ahogy öregszik, elkezd ragaszkodni bizonyos, tájakhoz, helyekhez. Nos, én azt vettem észre magamon, hogy én az emberekhez kezdtem el így ragaszkodni. Ez a kis fogadó is azért lett olyan nagyon szimpatikus, mert annyi kedves ember dolgozik benne. A pincérek mindig mosolygósak, és ha bármi kérdésem van, készségesen segítenek a menüvel kapcsolatban. A takarító személyzet is nagyon kedves, sőt, a múltkor a szállodaigazgatóval is találkoztunk és megittunk együtt egy kávét, nagyon rendes embernek tűnt ő is. Egyszóval, szeretek jó emberek között lenni, így talán nem is olyan meglepő, miért látogatunk el hozzájuk annyiszor a családdal.

Ezúttal egyedi pólóban feszített a személyzet a fogadóban

A jó múltkor azonban valami céges rendezvényre csöppenhettünk, mert nem úgy festett minden odabent, mint ahogyan megszoktuk. Először azt gondoltam, talán zártkörű rendezvényt tartanak, és mégiscsak egy másik fogadót kellene keresnünk ahhoz, hogy bent az ebédünket elköltsük. Ekkor azonban összetalálkozott a tekintetem a szállodaigazgatóval, aki felismert, és boldog ujjongatások közepette heves kézmozdulatokkal invitált befelé. Nem volt mit tenni, be kellett menni és helyet kellett foglalni az egyik asztalnál. Ekkor tudatosult bennem, mi volt olyan furcsa elsőre. Egyedi pólóban szolgáltak fel a pincérek! Mint kiderült, a fogadó aznap ünnepelte a 10 éves évfordulóját, így erre az alkalomra minden alkalmazottnak névre szóló és a hotel logójával díszített pólóval kedveskedtek. Hát így már érthető volt a jó hangulat!

Ebéd közben aztán valahogy ismét mellénk keveredett az igazgató, úgy látszik, nagyon megkedvelt bennünket. Megdicsértem az ötletét az ünneplés kapcsán, és megkérdeztem, honnan szerezte be a pólókat. Én ugyanis egy könyvelőcég vezetőjeként dolgozom a városban, és az jutott eszembe, hogy akár egy következő céges karácsonyra én is szívesen meglepném a kollégáimat egy ehhez hasonló egyedi póló ajándékkal. Kiderült, hogy a pólókat egy internetes oldalról, a LOLMartk-ról rendelték, ahol mindenféle vicces egyedi pólót lehet gyártatni ízlés és humor szerint. Kérdeznem sem kellett, az igazgató úr már mutatta is a kínálatot a weboldalon a céges telefonján.

Egyedi póló rendelés a LOLMarkt-tól

A cég nagyon rugalmasnak tűnt, a néhány darabtól a több száz darabos megrendelésig bármit elvállalnak, a cél, hogy jókedvet és örömet okozzanak a megrendelőknek. A pár darabos rendeléseket személyesen is át lehet venni közvetlenül a LOLMarkt üzleteiben. Sőt, akár arra is van lehetőség, hogy ha csak egy vagy két darabot vinne az ember, akkor ott a helyszínen is elkészítik a számára a pólókat, és már viheti is a kedves ügyfél az elkészült darabot! Mintától függően az ár is egészen baráti, 5000 Ft alatt meg lehet úszni egy egyedi póló nyomtatást. És ha tanácstalanok lennénk a mintát illetően, nem csak választani segítenek a meglévő adatbázisból, de a minta tervezésben is szívesen áll rendelkezésre a csapat!

Azt hiszem, ezen megéri elgondolkodni hazafelé menet. A honlapon úgy láttam, az egyedi pólókra egyedi árat is lehet kérni, így tulajdonképpen nincs veszítenivalóm, egy e-mail az egész. Holnap le is adom a kérésem, de előbb fogyasszuk el az ebédet – jó étvágyat mindenkinek!

egyedi póló
Rendelj te is egyedi pólót a LOLMarkt csapatától!