Még a szálláson is szerelőt kerestem

Épphogy megérkeztünk a szállásra, amikor láttam kigyulladni a műszerfalon a “Check Engine” lámpát. Mondanom sem kell, itt szállt el a hosszú hétvége nyugalma, semmi mással nem foglalkoztam, csakis azzal, hogy találjak egy megfelelő szervizet.
Szerencsére az internetes böngészés hamar eseményt hozott: rábukkantam a https://www.metaautoszerviz.hu honlapjára.

Sok szerviz weblapját tekintettem meg, de ez más volt: sokkal átláthatóbb, könnyebben kezelhető és rendkívül informatív volt.
A https://www.metaautoszerviz.hu sok mindennel foglalkozik. Nem csak hirtelen fellépő, súlyos gondokkal kereshetjük őket, hanem az éves karbantartásokat is rájuk bízhatjuk. Olajcsere, futóműbeállítás, fékjavítás: ez csupán néhány a https://www.metaautoszerviz.hu oldalán.

Foglaltam időpontot telefonon keresztül pont akkorra, amikor indulunk majd haza a szállásról, így útközben meg tudunk majd ott állni. Utólag kicsit bántam, hogy nem online tettem meg mindezt, ugyanis erre is lett volna lehetőség.
A szervizhez könnyen odataláltam, és nagyon kedvesen fogadtak. A szerelők szakképzettek, egyből tudták, mivel lehet a gond az elmondott tünetek alapján.

Alig 50 perc alatt készen is volt a kocsi. Kiderült, hogy sokkal ijesztőbb a hibajelzés, mint a valódi probléma.
A munkálatok elvégzését egy kényelmes váróban várhattuk meg, így repült az idő. Nagyon korrekt árat fizettem a végén, szóval összességében kiváló tapasztalatokkal távozhattam a https://www.metaautoszerviz.hu műhelyéből.

Bár a hosszú hétvégén végig a szálláson maradtam, és műhely kereséssel töltöttem az időt, utólag azt mondom, megérte. Végre egy olyan autószervizre bukkantam rá, ahol minőségi munkát végeznek, és bármikor rájuk bíznám az autómat.