Meditációs kurzus a szállodában

Párommal egész évben keményen dolgoztunk, úgyhogy mindketten megegyeztünk abban, hogy kijár nekünk egy kis pihenés. Mindig halogatjuk a dolgokat, bármennyire is tudjuk, hogy boldogak leszünk tőlük. Úgyhogy felért egy kisebb csodával, mikor végre megegyeztünk abban, hogy hol szálljunk meg, Végül az Alföldre esett a választás, mert páromat sok nosztalgikus emlék köti oda, én meg úgy voltam vele, hogy ne veszekedjünk már tovább ezen, mehetünk oda.

A szállodai személyzet kedves és barátságos volt, csak túl sok programot nem kínáltak. Sétáltunk sokat a Hortobágyon, megnéztük a helyi nevezetességeket, meg a végtelen rónaságot. Jelentkeztünk este egy meditációs kurzusra, mivel mindkettőnket érdekelt a buddhizmus és minden keleti vallás. Életemben nem voltam olyan nyugodt, mint abban a két órában. Figyeltem a légzésemet és teljesen el tudtam engedni minden problémámat.

Az oktató kezén egy furcsa karkötő volt. A kurzus végén megkérdeztem tőle, hogy milyen karkötőt visel. Elmagyarázta, hogy ez egy sárga ónix mala, amit a Nepáli Termékek oldaláról rendelt. Ezután hosszabban taglalta, hogy mi az ónix hatása. Kiderült, hogy mivel nyilas vagyok ezért a sárga ónix mala tökéletes lenne számomra.

Bekapcsolta a telefonját, majd elküldte a terméket tartalmazó kategória linkjét, párommal ezután siettünk is a hálószobánkba, hogy megnézzük a Nepáli Termékek üzletét. Tudtuk mindketten, hogy itt az ideje kicsit felpezsdíteni a lakásunkat. A Nepáli Termékek oldalán könnyen lehetett navigálni és rengeteg ázsiai kiegészítőt találtunk. Beírtuk a keresőbe az oktató által adott https://www.nepalitermekek.com/collections/malak-karkotok linket. Nagyon megörültem mikor megtaláltam a sárga ónix malát, elolvastam én is, hogy mi az ónix hatása és meggyőződtem róla, hogy igen, ezt a malát nekem találták ki. Mivel az ónix segítségével a jövőbe láthatunk kicsit. Én ezt úgy értelmeztem, hogy könnyebben el tudja engedni az ember napközben a jövővel kapcsolatos aggodalmakat. A régi fájdalmakra is jó, amire nekem különösen szükségem volt, mert nemrégen vesztettem el a macskámat. Külön feltűnt, hogy a termék áldott, ami azért volt számomra fontos, mert így tudtam, hogy nem valami világvégi gyárban rakták össze azért, hogy átverjenek.

Beleraktam a virtuális kosaramba, kifizettem párom bankkártyájával, mert nálam pont nem volt elég pénz, ő meg tudta, hogy mennyire fontos lenne nekem ez a mala. Lehet azt is remélte, hogy az ónix hatása által nem leszek annyira hisztériás, de a Nepáli Termékek oldala semmi ilyet nem ígért. Leadtuk hát a rendelést, majd folytattuk alföldi relaxáló kalandunkat. Mikor pár nap múlva hazatértünk, a postaládánkban már az én drága áldott malám várt ránk. Nagyon megörültem, széttéptem egy oh mani peme hung felkiáltás kíséretében. A szomszédok kicsit néztek, hogy mire fel ez a nagy felhajtás, de én már akkor befelé figyeltem, úgyhogy észre se vettem a furcsálkodókat.

Beledugtam a karomat, majd leültem lótuszülésben és elkezdtem meditálni. Éreztem a termék áldott hatását, mivel sokkal mélyebbre kerültem meditáció közben a fájdalom valós mivoltának megértéséhez. Bár lehet hogy csak azért volt így, mert sosem ültem még lótuszülésben és a sárga ónix malától vártam természetfeletti segítséget. Bódhiszattvákkal nem találkoztam, de elmondhatom, hogy kifejezettem motivált a meditációban az új kis kellékem. Nagyon tetszett a színe, ami a sárga egy különleges árnyalata volt. Meg voltam elégedve a Nepáli Termékek oldalával. Az ónix hatása is egyértelműen éreztetni kezdte magát. Ha legközelebb ismét valami ázsiai kellékre lesz szükségem, biztos, hogy a Nepáli Termékek oldaláról fogom rendelni és sokszor keresem még fel a https://www.nepalitermekek.com/collections/malak-karkotok linket.