Jó szállást, vagy jó laptop szervizt könnyebb találni?

Micsoda kérdés ez! Hiszen ma már mindkettőt rendkívül egyszerű! Csak néhány jól irányított kattintás és keresés a neten és már meg is vagyunk. Szállást mindig a számomra legszimpatikusabb, nemzetközi booking oldalon foglalok. Ez az, ami a legrégebb óta működik és a legszélesebb keresőmotorral rendelkezik. Persze már van némi törzsutas kedvezményem is, szóval mindenképp megéri ott kutakodnom és foglalnom. Nem is szokott csalódás érni… Pontosan látom, hogy mi az amit foglalok, hogy milyen felszereltséggel és ami ennél fontosabb nekem, milyen visszajelzésekkel büszkélkedhet az adott szálláshely. Az általam preferált oldalon 10 csillagos pontozási rendszer él. 8 csillag alatt rá se nézek egy oldalra. Így is jócskán lehet találni kedvező opciókat, hiszen az olcsó kategóriában is lehet olyan hotel, ami maximálisan megfelel az elvárásoknak.

Ha az eszközeim szervizeléséről van szó, akkor is csak a legjobbak között kezdek el válogatni, hiszen a laptopom, az iPadem és a telefonom is a munkaeszközöm, éppen ezért nem engedhetem meg magamnak, hogy ne működjenek tökéletesen. Éppen ezért évente elviszem kitisztíttatni a számítógépemet, meg persze ha épp valamit kicsit pofozni kell rajta, azt is mindig helyrerakják a srácok. Néhány éve rátaláltam a PCMentorra és azóta nem is választottam mást. Az alábbi oldalon érhetők el: https://pcmentor.hu/ .

Ők egy asztali PC-kel és laptopokkal foglalkozó vállalkozás, akik szervizelnek, felvásárolnak és értékesítenek is használt és új laptopokat. Ebből gyakorlatilag az lejön, hogy teljes egészében lefedik ezt a piacot, mindenre van valami szuper megoldásuk és gyakorlatilag mindent el tudnak intézni. Nem szerénytelenség tehát, hogy a honlapjukra belépve rögtön az fogad, hogy 98%-os hatékonysággal dolgoznak, vagyis tényleg szinte mindent meg tudnak javítani. Ezen kívül olyan felhasználóbarát felületet alkottak meg a honlapjukon, ami példaértékű. Nem azt találom meg rajta első körben, hogy tárhelybővítés, vagy tisztítás, vagy vírusirtás, vagy bármi más konkrét fejlesztési/javítási tevékenység, hanem szépen fel vannak sorolva azok a problémák, amikkel szembetalálkozhat bárki, akinek valaha volt laptop a kezében. Ezen a vonalon sokkal könnyebben navigálja magát ebben a világban az is, aki egyébként alapvetően idegenkedik ezektől az eszközöktől. Szerencsére nekem mondjuk nincs ilyen problémám, de ettől függetlenül ez mindenképp plusz pontot érdemel.

Szóval ha számítógép zűrökkel küzdötök, akkor ne agyaljatok sokat, én jó szívvel ajánlom a PCMentort, nekem már többször bejött. Egyszerű, gyors, olcsó, Budán és Pesten egyaránt.