Hogyan jön a szállodához az acél kereskedelem, és miért van rá szükség?

Szinte mindenhol ott van a mindennapi életünkben az acél: a konyhai késekben a különböző berendezésekbe, a házakban, mindenhol. Így akár a szállodákban is.

Na de hogyan kerül oda, és milyen anyagot használnak hozzá? Én sem tudom, de az acélkereskedelem nagymesterei biztosan. Az Acélpartner már több mint húsz éve foglalkozik acélkereskedelemmel, és ez idő alatt olyan szintekre felemelkedtek, hogy az országban egyedül náluk képesek utólagos gyökölésre plazmavágás esetén. Ez ugyan nem az acél kereskedelem részhez tartozik, de mindenképp figyelemre méltó teljesítmény.

Acél lemezből négy fajta minőséget tudnak biztosítani, és mindegyik minőségnek az aljára külön felsorolják, mibe lehet őket felhasználni, hogy az egyszerű halandónak is nagyjából érthető legyen, mit is értenek a különböző szakkifejezések alatt. Vastagság tekintetében pedig 3-300 mm-ig, a táblaméretek szélessége pedig 1.500-2.500 mm-ig, hosszúsága 2.000-12.000 mm-ig terjed. Ezen felül lehet a különböző lemez minőségeket kiválasztani.

Az ajánlat kérés időben pár nap, a munka folyamat pedig 1-2 hét legszebb emlékeim szerint. Természetesen, ahogy erre már utaltam, nem csak acél kereskedelem, amivel a cég foglalkozik, ez csak egy aspektusuk. A kereskedelem mellett lángvágással, plazmavágással, élletöréssel és még egyéb hasonló körben végzett tevékenységgel.

Árajánlatot telefonon, illetve az oldalt használva, gyakorlatilag ímélben tud kérni, ha igényt tart a felsorolt szolgáltatások valamelyikére. Én meleg szívvel merem ajánlani, hiszen a több mint húsz éves szakértelem, az magától beszél.