Hétvégi pihenésünk alkalmával tonert rendeltünk

Alig vártuk már a haverokkal, hogy végre jó idő legyen, és csaphassunk egy fiús hosszú

hétvégét barátnők és feleségek nélkül. Ilyenkor csak mi vagyunk és az emlékek, amiket mindig felidézünk, és természetesen újakat is gyűjtünk ezeken a napokon. A kedvenc szállásunkba foglaltunk szobákat, és a szállás minden adottságait kihasználtuk, hiszen a wellness részlegébe is bele vetettük magunkat, az esti bárról nem is beszélve. Mivel szép környezetben van a szállás, így kirándulni és bringázni is elmentünk. De a szállás kifogástalan volt, melyet már jó előre lefoglaltuk, hogy ne adódjon az az eset, hogy nem lesz szabad szoba, arra az időpontra, melyre mindannyian szabadságot vettünk ki.

Ekkor jutott eszembe, hogy az otthoni munkámhoz nincs egy feltétel megadva, nyomtatnom kell majd, és éppen mielőtt elindultam volna a pasis hétvégére, akkor fogyott ki a tonerem. Így hát ott a szállásunkon felmentem annak a cégnek a honlapjára, ahonnan mindig is rendelni szoktam; https://nyomtatoalkatresz.hu/toner. Rendkívül megbízhatóak így már jó ideje tőlük rendelek a nyomtatómhoz tonert. Nem csak jó minőségben, de nagyszerű áron is forgalmazzák termékeiket.

Amikor én első körben látogattam meg az oldalukat; https://nyomtatoalkatresz.hu/toner nem gondoltam volna, hogy ennyire a rabjuk fogok lenni.

Akkor már rögvest szimpik lettek, hiszen olyan honlapjuk van, hogy majdhogynem megszólal. Olyan könnyen megtaláltam azt a tonert, ami egyébként az én nyomtatómba bele illik, hogy csak na. Nem kellett órákon át azzal törődnöm, hogy most tényleg mit kell vegyek, vagy hogy jó lesz a rendelt cucc a nyomtatómba. Olyan rendszert tudott kialakítani a cég, és a honlapja; https://nyomtatoalkatresz.hu/toner úgy épül fel, hogy patronok, tonerek sokasága közül könnyebben tudjon válogatni a díszes érdeklődő közönség, hogy egyfelől ki lehet választani, hogy mit is szeretnél, ez könnyű hiszen éppen ezért mentél és kerested fel az oldalukat. Itt akkor jön, hogy milyen márkájú is az otthon lévő nyomtató ezt is hamar ki lehet választani, hiszen ezt mindenki csak csak tudja, hogy milyen nyomtatója is van otthon. Az már kicsit kacifántosabb, hogy a nyomtatónak van egy számsora is, ami természetesen ahhoz járul hozzá, hogy beazonosítható legyen és ez még szükséges ahhoz, hogy tutira a bele illő toner legyen megrendelve.

A cég nagyon vásárlóbarát módon mindig készül valamilyen akciókkal, hol azzal, hogy kettő vagy három toner vásárlása esetén a következőt már jóval kedvezőbb áron kapja meg a vásárló, legyen szó eredeti, vagy utángyártottról. Ez érdekes kérdés mindig nálam is, hogy melyiket is válasszam, a vélemények megoszlanak, szerintem nagyon sok különbség nincs a kettő között, de aki úgy gondolja az rendelheti mindig az eredetit, de rendelheti az utángyártottat is, én ahogy esik úgy puffan alapon, de nagy általánosságban elmondhatom, hogy egyszer ezt, másszor azt rendelek.
Ami most nagyon tuti a cégnél, amit sok más cég is megirigyelhetne tőlük, az pedig nem más mint, hogy visszavonásig ingyenes szállítással hozzák ki a megrendelt termékeket. Ahogy én is most mindenki akkora rendelésben lehet, hogy ingyenes a szállítás. Nagyon megérte, hogy itt a fiúkkal töltött hétvége alkalmával felnéztem a cég honlapjára; https://nyomtatoalkatresz.hu/toner, hiszen most ennek köszönhetően valószínűleg, amikor hazaérek, akkor már a futár csengetni is fog a tonereimmel, hogy meghozta. Én is kihasználtam az ingyenes szállítást, így nem egyet rendeltem, hanem rögvest kettőt.