Hála az 50szazalek.com-nak már nem kell félnünk a betöréstől

Mivel a fogadóban nincs most látogató a feleségemmel gyakran megyünk megnézni, nem történt-e… illetéktelen behatolás, vagy valami hasonló. Ez egy ponton már kezdett nagyon idegesítő lenni, ezért elkezdtünk kamerák után nézni, hogy megfigyelhessük a területet akkor is, ha épp nem vagyunk a közelben. A betörést ez ugyan konkrétan meg nem akadályozza, de legalább bizonyítékként szolgálhat, ha valami történne. És természetesen mi is sokkal nyugodtabbak vagyunk most, hogy beszereltük.

Ezért a nyugodt érzésért a 50szazalek.com web shopnak mondhatunk köszönetet, akiknél a berendezést találtuk a lehető legelfogadhatóbb áron. Sok helyen már-már pofátlanság, hogy mennyi pénzt elkérnek csak magárt a felszerelésért. Míg a 50szazalek.com nem küldött embereket, akik segítettek ebben, addig azért olyan áron sikerült tőlük beszereznünk az említett műszaki cikket, hogy nem feltétlenül vártuk volna ezt el tőlük.

Plusz, ami még nagyon jó ebben a web shopban az a rendkívül nagy választék. A műszaki cikkeken kívül, mint az említett kamera berendezés, a konyhai kellékeken keresztül a kerti gépi vagy kézi eszközökön át mindent meg lehet itt találni. Tökéletes ajándék fellelő hely, ha esetleg más is épp annyira küszködik a megfelelő ajándék beszerzésével, mint én.

A szállítási költség 1600 forintnál kezdődik és 10 kiló összsúly fölött 10 kilónként egy ezressel drágul ez az összeg. 41 kiló fölött pedig egyedi ajánlatot kapsz, ha esetleg így szeretnél vásárolni. Az utánvétes fizetésnél méh kb. ötszáz forinttal megdobják ezt az összeget, így javaslom banki átutalással fizessetek inkább. 2-3 napon belül kiszállítják a rendelt terméket, és 14 napos elállási lehetőség van, ha nem vagy megelégedve a termékkel.

Én őszintén csak ajánlani tudom őket, keressétek meg bátran.