Ez volt az egyik legemlékezetesebb rendezvényünk

Már 10 éve üzemeltetünk a férjemmel egy hangulatos kis fogadót Pest megyétől nem messze, egy csendes kis eldugott erdős részen. A vendégek kifejezetten szeretik az a miliőt, amit a hely megteremt, tökéletes hely azok számára, akik kicsit el akarnak bújni a világ elől. Az utóbbi években rendezvények megszervezését és lebonyolítását, majd a vendégek elszállásolását is vállalni szoktuk, tehát próbálunk haladni a korral. Tavaly voltam egy esküvőn, ahol volt egy szelfigép, amivel egész este fotózkodhatott a násznép.

Mivel épp egy kisebb cégnek a hétvégéjét szerveztem, úgy gondoltam, hogy nagyon jó dolog lenne, ha az ő esti bulijukon is lenne egy ilyen. Be is írtam a keresőbe, hogy szelfigép esküvőre és egyéb rendezvényekre. Így találtam rá a selfigep.hu oldalára, ahonnan valószínűleg az esküvőre is rendelték anno ezt a kis gépezetet.

Összeszedtem minden lényeges infót, elküldtem a cégnek, akiknek rendeztem az eseményt ők pedig végül rábólintottak és megkértek, hogy akkor rendezzem ezt is.

4 órás időintervallumra rendeltük meg a szelfigépet, ami így 79 000 forintba került. Mivel nem Budapesten van a fogadónk, ezért kilométerenként 60 forint felárral kellett még számolni pluszba. Ebben a 4 órás csomagban korlátlan mennyiségű fotót lehetett készíteni és ugyanúgy korlátlan mennyiségűt kinyomtatni. Tehát tök jó volt, hogy miután elkattintottunk egy képet, szinte rögtön kézbe is vehettük. A bérlés ideje alatt végig ott volt egy ember a selfiegep.hu-tól, aki segített használni a gépezetet és segített koordinálni a fotózást, de természetesen meghagyva a vendégeknek a legnagyobb szabadságot.

Mindenkinek nagyon bejött az egész ezért a tervezett 4 órára még röpke kettőt ott helyben ráhúztunk, ilyenkor viszont nyilván némi túlóra díjjal is kell számolni, de én úgy láttam, hogy nagyon megérte, mert csak úgy röpködtek a jobbnál-jobb képek, ugyanis kiegészítő kellékeket is hozott magával a selfigep.hu, például kalapokat, parókákat, vicces szemüvegeket és fejdíszeket, műszakállat és miegymást.

Egyébként jobban megnéztem a selfiegep.hu oldalát és meglepődve láttam, hogy milyen nagynevű cégek választották már őket különböző rendezvények kapcsán. Például az IKEA is őket hívta az egyik céges rendezvényükre, de a Decathlonnal, a Lukoilnál és az OTP-nél is megfordultak már ezek a kis szelfigépek. De igazából most csak néhányat említettem meg a nagyobb nevek közül, tényleg elképesztően sokan vannak még.

Most pedig szeretnék egy kicsit arról is beszélni, hogy mi a bérlés menete, ha esetleg kedvet kaptatok volna hozzá, hogy a következő rendezvényeteken nektek is legyen egy szelfigépetek.

Elsősorban tudni kell, hogy nagyon rugalmasak, de mindenképpen szükségük lesz, egy 3×3 méteres területre, ahol a fotósarkot fel tudják állítani, ha pedig szabadtéri rendezvényről van szó, akkor biztosítani kell az áramforrást, illetve valami tetőt vagy fedést, ha esetleg eleredne az eső.

Ahogy már korábban is mondtam, a kollégájuk az egész bérlés ideje alatt jelen lesz, illetve már a kezdés előtt 1 órával kiérkezik majd a helyszínre, hogy minden flottul menjen.

A bérlésre a legegyszerűbb módszer, ha kitöltitek az oldalon lévő ajánlatkérő űrlapot, ott pedig megadjátok az esemény dátumát és helyszínét, megadod, hogy milyen időintervallumra szeretnéd kibérelni (4, 6 vagy 8 óra), illetve, hogy milyen fotófalat szeretnél hozzá választani. (A fotófal kínálatot meg tudod lesni az oldalon) Az ajánlatkérés után maximum 2 napon belül fogsz kapni egy választ, itt véglegesítened kell a rendelést, majd küldeni fognak neked egy díjbekérőt, neked pedig el kell utalnod az előleget.

A standard fotóméret 10*15 cm, de megbeszélés alapján ezen is tudnak változtatni. Én személy szerint, tényleg csak ajánlani tudom őket, régen találkoztam már ilyen segítőkész rugalmas csapattal. A hangulat garantált, és jó tudni, hogy a szelfigép esküvőre és bármely más rendezvényre is tökéletes választás.