Egy szállodai rendezvényben segédkeztem

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de sokakkal ellentétben, nekem nincs bajom az idegen helyeken való alvással. Persze azért ehhez nem árt, ha kényelmesnek mondható az ágy. Legutóbb akkor aludtam idegen helyen, amikor az egyik barátnőmnek segítettem egy szállodai rendezvényterem feldíszítésében. Egy privát születésnapi buli volt, amin rengetegen vettek részt, nem egy sima ünneplés volt. Mindenféle lufit, virágot kértek, nagyon színes volt a díszítés, de nagyon ízléses.

De egyszer csak előkerült egy palack, amiről azt gondoltam, hogy hélium van benne, de valójában egy argon palack volt. Soha nem hallottam még ilyenről, de azt hittem, hogy ezzel is lehet lufit tölteni. A barátnőm felvilágosított, hogy eszembe ne jusson, mert ezzel a fénycsöveket fogjuk feltölteni, és ettől kéken fognak világítani. Mondta, hogy most rendelt először ilyen palackot, de egy jól bevált helyről szerezte be, úgyhogy biztos minden rendben lesz.

Ez a jól bevált hely pedig a gazpalackfutar.com. A hélium palackokat tőlük szokta rendelni és nagyon elégedett velük. Az argon palackokból is többféle űrtartalmú palack rendelhető, öt literes a legkisebb, míg a legnagyobb ötven literes. Azt is mondta, hogy az áraikat tekintve is korrektek, hiszen a legkisebb argon palack bruttó ára 10.500 forint, míg a legnagyobb 32.500 forint, ezért ő a legnagyobb palackot választotta. Meg azért is, mert most töltött először fénycsövet és fogalma sem volt arról, hogy mennyi argon gázra lesz szüksége.

Arról nem is szólva, hogy házhoz szállítják a palackokat, és a fentebb említett árak, és minden honlapon található ár tartalmazza a szállítást is, és nem kell érte külön fizetni.