Az egy hetes nyaralásunk alatt fogytam egy kilót

Alig vártuk, hogy végre eljussunk a Balatonra a nyáron. A nyaralás számomra mindig is az év csúcspontja volt. Mikor véget ér az évenkénti nyaralásunk, már rögtön utána elkezdem kigondolni, hogy jövőre hova kéne elutaznunk. Ezúttal egy lényeges változást szerettem volna bevezetni: olyan helyen akartam megszállni, ahol adnak reggelit, ebédet és vacsorát is. Ennek az az oka, hogy az eddigi nyaralásaink alatt összevissza ettem és simán felment rám több kiló is az eltelt idő alatt. Sikerült is találnunk egy balatoni panziót, ami egy család vezetett. Úgy hirdették magukat, hogy teljes körű étkezést biztosítanak az összes napszakra. Valami reform élelmiszerekről is lehetett olvasni velük kapcsolatban, de ebbe annyira nem mentem bele. Nekem az is elég lett volna, ha legalább tartom a súlyomat, de nagy meglepetés ért.

Az étkezéseink során olyan ételeket szolgáltak fel, melyek jellemzően szénhidrátcsökkentett termékekből készültek. Mivel egy kilót fogytam ennek hatására az egy hét leforgása alatt, a nyaralás után kerestem egy olyan boltot, ahol ilyen típusú alapanyagokat vásárolhatok otthonra. Rá is találtam a BioCity szaküzletre, melynek az egyik specialitása az egészséges, reformer ételek különböző típusai. A weboldalukat böngészve az első dolgom az volt, hogy valamennyi olyan terméket megkeressem, melyeknek a szénhidrát tartalma vissza van szorítva. Nem volt túl nehéz dolgom. A keresőbe csak elkezdtem beírni, hogy szénhidrát és az oldal már fel is ajánlotta ezt a lehetőséget, mint a népszerű keresések egyikét. Rákattintva termékek egész sora fogadott. Annyiféle jó termék található itt és olyan fantasztikus áron, hogy alig tudtam választani. Idővel biztos mindent kipróbálom.

Az egyik legelső termék, amit innen rendeltem magamnak az egy olyan liszt keverék volt, amely kifejezetten fánkok sütésére javasolt. Ez a készítmény méltán helyezkedik el ennek a bio szaküzletnek a kínálatában, hiszen kedvező tulajdonságokkal bír a szervezetünk egészsége szempontjából. Csökkentett energia tartalmával hozzájárul az elhízás megelőzéséhez és közben a paleo diéta elveinek is megfelel. Ráadásul még rostban gazdag is ez a produktum, miközben teljesen tej- és élesztőmentes.

A weboldalon egészen részletes termékleírásokat találhatunk, melyek tartalmazni szokták a részletes összetevőket is, így biztosan tudhatjuk, hogy mit vásárolunk. Ez már csak azért is fontos, mert vannak, akiknek a szervezete érzékeny lehet bizonyos szerekre.

Az egyik kedvenc funkcióm az oldallal kapcsolatban, hogy sok vásárlói véleményt is találhatunk a termékekkel kapcsolatban. Ez már sokszor megerősített abban, hogy egy adott készítményt megvegyek, bár már mostanra eljutottam oda, hogy bármit megmerek rendelni innen, mert sosem ért csalódás. A BioCitynél található termékekkel sikerült elérnem azt, hogy több felesleges kilótól is megszabadulhattam úgy, hogy nem kellett lemondanom a finom falatokról sem érte. Bárkinek ajánlani merem őket.