Állapodjunk meg ennél a kiváló diákszövetkezetnél

Alap emberi vágy, hogy szeretnénk egy olyan helyet, ahol biztonságban érezzük magunkat. Általában ez a hely az otthonunk, viszont mikor elutazunk egy másik városba, vagy országba, újból meg kell teremtenünk ezeket a feltételeket. Erre épül a szállodák és panziók hálózata, ahol a rettenetes szállástól, a maradandó élményig mindent meg lehet találni. Én is rengeteg ilyen helyen szálltam meg és sokat változott a hozzáállásom az évek alatt.

Elsőként mindig azt érdemes megfontolni, hogy milyen célból akarunk utazni. Döntsük el, hogy mennyit szeretnénk majd a szállásunkon lenni és ehhez igazítsuk az elvárásainkat. Mivel kifizethetünk rengeteg pénzt egy ötcsillagos szállodáért, de sokra nem megyünk vele, ha csak aludni járunk oda. Ettől függetlenül nem szabad a legolcsóbb dolgokra sem menni, mivel itt sok negatív élmény érhet minket, amik elvesznek majd a kirándulás öröméből.

Mikor először hallottam a hostess diákmunka lehetőségről, pont ugyanilyen negatív tapasztalatoktól féltem. Viszont jó vagyok emberekkel és az iskola mellett szükségem lett volna valami pénzszerzési lehetőségre. Éppen ezért örültem annyira, hogy az életembe jött egy olyan nagyszerű iskolaszövetkezet, mint a Topiwork. Ezen az oldalon szinte bármilyen diákmunkát meg lehet találni, úgy, hogy az egész országot lefedik. A hostess diákmunka kapcsán is őket kerestem fel és nem kellett csalódnom.

Alapból már annak nagyon örültem, hogy az oldaluk ennyire átlátható. Minden arra van kitalálva, hogy a lehető legegyszerűbben megtaláljuk azt a munkát, ami megfelel nekünk. Nekem már volt egy konkrét tervem a hostess diákmunkával, viszont biztos vagyok benne, hogy ebben a korban sokan még nem tudják, hogy milyen munka lenne számukra megfelelő. Ha ti is ebbe a csoportba tartoztok, akkor elég csak kiválasztani egy kategóriát és ezen belül böngészni az ajánlatokat.

Nekem azonban még egyszerűbb dolgom volt, mivel nem kellett mást tennem, mint beírni a hostess diákmunka kulcsszót, a diákmunka kereső első sorába. Természetesen azt is megadtam, hogy milyen városban szeretném ezt végezni, mivel így sokkal pontosabb találatokat kaphatunk. A lenyíló listában pedig rengeteg lehetőségem volt.

Egy kicsit tartottam is ettől, hiszen ilyen nagy választékban könnyen el lehet veszni. A Topiwork azonban fel volt készülve erre is, úgyhogy az összes hostess diákmunka kapcsán már alapból fel voltak tüntetve a legfontosabb adatok. Ezek között volt a bérezés is, ami egy nagy meglepetés volt számomra. Nyílt titok, hogy a cégek szeretik az utolsó pillanatra hagyni ezt az igen fontos információt. A Topiwork oldalán azonban nem kellett vakon próbálkoznunk, hanem azonnal el tudtuk kerülni azokat az ajánlatokat, amik nem felelnek meg az elvárásainknak.

A hostess diákmunka kapcsán egyébként rengeteg tévhit él és én is biztosra akartam menni, hogy tudom, hogy mit értenek egy ilyen munkakör alatt. Az összes álláshirdetéshez elolvashatunk egy tájékoztatót is, úgyhogy tudatos lesz majd a választásunk. Nem lesznek olyan kellemetlen meglepetések, minthogy a munka első napján jövünk rá, hogy pontosan mire is jelentkeztünk.

Nekem nem kellett több ahhoz, hogy meggyőzzön a Topiwork a szolgáltatásáról. A hostess diákmunka ajánlat alatt rányomtam a jelentkezés gombra, vártam pár napot és már rögtön vissza is jeleztek. A Topiwork segítségével rekord idő alatt jutottam munkához és végig velem voltak a jelentkezés összes lépésénél. Nagyon elégedett vagyok a munkakörömmel és végre nem kell aggódnom a pénz miatt sem.