A szállodai gondok nagy részére az auchan a megoldás!

Sokan vannak, akik azt kérdezték, hogy hol vásárlunk be a szálloda üzemeltetéséhez. A válasz pedig nem más, mint az auchan. Hiszen ez egy olyan hipermarket, ahol majdnem mindent meg lehet kapni, ami egy, a miénkhez hasonló, kisebb szálloda napi üzemeltetéséhez szükséges.

Az a taktikája az egésznek, hogy olyan helyről kell beszerezni minden szükséges dolgot, ahol általában sok az akció. Igaz, az Auchan elsősorban arra van, hogy lakossági igényeket szolgáljon ki, de mivel olcsón meg lehet itt venni a tisztítószereket, a szappanokat és még törölközőket is, mi teljesen rászoktunk erre.

Mindig előre megnézzük, hogy mi az, amit éppen akciósan ad az auchan, és azt vesszük meg nagy mennyiségben, ami éppen kell és akciós. Ha például a kéztörlő akciós, akkor abból veszünk egy kicsit többet, ha pedig a tisztítószerek, akkor abból tárazunk be egy nagyobb adagot. Itt sokszor vannak mennyiségi akciók is, amik kifejezetten jól jönnek akkor, ha nagytételben szeretne vásárolni valaki.

Az aktuális akciós újságot pedig mindig meg tudjuk nézni a bevásárlás előtt az akcioleso.hu oldalon. Ezen az oldalon nagyon sok üzlet akciós újságja fent van, és nekünk ugyan az auchan a kedvencünk, de van, hogy más üzleteket is megnézünk, hiszen nem ragaszkodunk annyira az auchanhoz, így ha mondjuk az aldiban vagy a lidlben olcsóbb a tej, akkor azt nyilván ott fogjuk megvenni.

Nincs is mesze tőlünk egyik üzlet sem, ezért bőven van miből válogatnunk. Az akciós újságok pedig mindig kéznél vannak, ezzel az oldallal pedig szerintem elképzelhetetlen, hogy ne a legjobb árakon vásároljunk be. Hiszen mindig van viszonyítási alapunk, mindig meg tudjuk nézni, hogy az adott termék mennyibe kerül az egyes üzletekben, a bevásárlásunkat pedig ennek alapján meg tudjuk tervezni.

Szerintem nem csak cégként fontos a spórolás, magánszemélyként is érdemes mindig naprakésznek lenni az akciók területén, hogy mindig a lehető legjobb döntéseket hozzuk meg.

Egyébként én nagyon szeretem az auchant, mert mindent meg tudok venni egy helyen. Szinte egy nagy kaland az áruház, hiszen a haleleségtől a sportszereken és virágokon át a ruhákig mindent meg tudok itt venni, közben pedig élelmiszereket, tisztítószereket és akár még bútorokat is vásárolhatok itt.

Az Auchan kis és nagy bevásárlásra is alkalmas, és az akcioleso.hu oldallal mindig tudni fogom, éppen mik az akciósak itt.

auchan
auchan