A panzióba polcrendszer kellett

Már kislány koromban tudtam, hogy ha nekem egyszer lehetőségem nyílik rá, akkor szeretnék szállodákat, illetve panziókat üzemeltetni, és ezzel keresni meg a kenyerem. Amikor nyaralni mentünk, rendre elámultam azon, hogy a tulajdonosok az előző vendégek után milyen szép rendet tudtak varázsolni viszonylag rövid idő alatt. No meg persze az is közrejátszott, hogy gyerekként eléggé tetszett a gondolat, hogy sok ingatlanom legyen, mert az valahogy a sikert jelentette nekem. Persze ez a felfogás mára már átalakult, de a szálloda üzemeltetése iránti vágy az évek során sem csökkent. A szüleim csak legyintettek erre a dologra, sosem hittek benne igazán. De amikor megismertem a férjemet, ő már az első pillanattól kezdve támogatott, és az ő segítségével sikerült is megvalósítanom a gyerekkori álmomat. Nagyon hálás vagyok neki ezért, illetve azért is, mert úgy döntött, hogy ő is a szállodánkban fog dolgozni, és igyekszik azon munkálkodni, hogy minél sikeresebb legyen az üzlet.

Szerencsére jól is megy a vállalkozásunk, csak a kisebb ügyes – bajos dolgaink tudnak néha bosszúságot okozni, de ezen persze mindig sikerül felülkerekedni. Ilyen volt, amikor az új panziónk elkészült, és polcrendszert szerettünk volna a konyhába felszereltetni, hogy legyen hova pakolni az ételekhez az alapanyagokat. Ugyan volt egy régebbi darabunk, ami még bútorlapból készült, de nem voltunk benne biztosak, hogy hosszú ideig bírnák, annak meg nem láttuk értelmét, ha mindent bepakolunk, aztán rövid időn belül meg kicseréljük a polcokat. Tanakodtunk, hogy honnan lenne a legjobb beszerezni az új polcrendszert, és végül az egyik ismerősünk ajánlotta a SALGÓ POLC | RackingLog polcrendszer lehetőségét, és úgy döntöttünk, megnézzük magunknak ezt a weboldalt.

Már a kinézete is eléggé vonzó volt, és bár tudom, hogy nem szabad a borító alapján ítélni, én vendéglátósként azért más véleményen vagyok. Szerintem igen is fontos, hogy egy oldalnak, esetemben a szállodánknak, panziónknak egy olyan weboldala legyen, ami igényes és magára vonzza az ember tekintetét. Saját tapasztalat alapján mondom, hogy azokon a helyeken nagyobb lesz a forgalom, amiknek ízléses weblapja van. Na de túlmenően a szép kinézeten érdekelt az is, hogy mit kínál ez a vállalat.

Azt olvastam, hogy ezek a polcok tanúsítvánnyal és gyártói garanciával rendelkeznek, valamint minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek, no meg persze a legmodernebb technika alkalmazásával. Ezeknek az eszközöknek számos előnyük van. Mint például, hogy a kivitelük csavarmentes, ezért sokkal nagyobb teherbírásúak, és sokkal kedvezőbb áron elérhetőek, mint a hagyományos, csavaros darabok. Minőségi, horganyzott acélból készülnek, tehát nem kell attól aggódnunk, hogy esetleg nem állja ki az idő próbáját. De a vevőnek amiatt sem kell fájjon a feje, hogy mekkora súlyt lehet rápakolni, mert ezek a rendszerek 130-tól 450 kg-ig bírják a terhelést polconként.

Amikor elolvastam, hogy a vállalat készít helyszíni felmérést, tervezést és egyéni árajánlatot is, tudtam, hogy nem szabad tovább haboznunk, hanem érdemes lenne igénybe venni a szolgáltatást. A férjem is támogatta a dolgot, úgy volt vele, hogy ezt jobb lenne szakértőre bíznunk, mert mi magunk ki tudja, mennyi hibát követnénk el. Azóta már az új polcrendszer szolgálja ki a konyhai igényeket, a réginek már hűlt helye sincs a konyhában. Nagyon szép, mutatós darab és nem mellesleg tökéletesen ellátja azt a feladatot, ami miatt megvettük!