A hosszú hétvégére beszereztem egy szuper Rieker szandált

A férjem meglepett egy romantikus hosszú hétvégével, melyet egy soproni hotelben fogunk eltölteni. Végre kicsit kettesben fogunk maradni, a gyerekeket elvállalták a nagyszülők, így semmi akadálya nincsen a pihenésnek!

Vagyis egy kis akadály azért közbejött, ugyanis múlt tavasszal elszakadt a szandálom és nem vettem magamnak új cipőt, télen pedig nem volt rá szükségem, így most tavaszra időzítettem a szandálvásárlást, de már csak 3 napom maradt a hosszú hétvégéig, időm viszont nincsen cipőboltba menni. Sosem csináltam még ilyet, felmentem az internetre és kerestem egy cipő webshopot, ahol márkás női cipőket forgalmaznak. Egyik nagy kedvencem a Tamaris, a másik a Rieker. Ez az a két márka, melyben feltétel nélkül megbízom, a méretezése megfelel az én lábamnak és ezek a márkák még sosem törték fel a sarkamat.

A cipomarket.hu webáruházban Tamaris és Rieker cipőket is forgalmaznak, így körbenéztem a kínálaton és meglepődtem, milyen széles a választék, még a legújabb modellek is megtalálhatóak!

Rászűrtem a Rieker cipőkre, így is 4 oldalnyi találat jött ki, vegyesen férfi és női cipők, alig győztem kapkodni a fejem, hogy milyet is válasszak. Az őszi meg téli cipők ráadásul le is voltak árazva, így a figyelmem kezdett elterelődni a szandálokról. Pedig a városnézős hétvégéhez 20 fokban inkább a szandál illik, nem a bakancs, itt találhatóak a cipők: cipomarket.hu/rieker.

Erős voltam és koncentráltam a szandálokra, így rászűrtem a Női szandálokra, sajnos így is kijött 49 találat!! Szebbnél szebb Rieker szandálok, magas talpú, alacsony talpú, párnázott, magasított, elől nyitott, elől zárt, hátul nyitott, hátul zárt, pántos, csatos, tépőzáras, sportos, elegáns, mindent találtam. A cipomarket.hu nem könnyítette meg a dolgomat.

Úgy döntöttem, hogy egy elegánsabb, mégis kicsit sportos szandált választok, melyben lehet várost nézni, étterembe menni, de akár könnyed erdei sétára is alkalmas, így esett a választásom egy csinos bézs színű szandálra, melynek felső részét kövek díszítik, magas a talpa és gumírozott pánttal tartja a sarkon a szandált. A felső rész ekológikus bőrből készült, belseje textil, talpa pedig strapabíró szintetikus műanyag. A sarok magassága 7,5 cm, így elegánsan kiemeli majd a vádlimat és kecses lábfejet alakít nekem. Ismerem a Rieker szandálokat, így tudom, hogy a szépség mellett a kényelem is garantált. A szandál akciósan 12.593 Ft volt és ingyenes házhoz szállítást adtak hozzá, így megrendeltem magamnak ezt a cipőcsodát a cipomarket.hu/rieker oldalról.

A fizetés előtt lehetett még választani, hogy milyen házhoz szállítást szeretnék, nekem a GLS futárszolgálat a legtöbb esetben bejött, így ezt a módot választottam, utánvéttel. A rendelés feladása előtt még telefonáltam az ügyfélszolgálatnak, hogy meg fog-e érkezni a szandálom 3 nap alatt, ők nagyon segítőkészek voltak és biztosítottak róla, hogy még aznap feladják nekem a cipőt és 2 napon belül megkapom a csomagot a GLS-től. Nagyon megörültem, hogy ennyire gördülékenyen megy a netes rendelés, minden óramű pontossággal működött, csütörtök délután érkezett hozzám a GLS futár a Rieker szandálommal, így másnap már ebben a csodás bézs cipellőben indulhattam hosszú hétvégézni a férjemmel. Megfogadtam ekkor, hogy a legközelebbi cipővásárlásom előtt körbenézek a neten is, mert a választék sokkal nagyobb és átláthatóbb, mint bármelyik klasszikus cipőboltban a plázákban!