A fogadó csőtörésénél jól jött egy profi vízszerelő szolgáltatás

Ősszel szeretünk egy-egy hétre elmenni pihenni egy vidéki fogadóba. Minden évben máshova megyünk, de a legutóbbi hely annyira megtetszett, hogy úgy döntöttünk idén újra odamegyünk. Egy kedves Budapest melletti faluban volt a fogadó, igazán csendes és békés környezetben. Arra azonban nem számítottunk, hogy nem fog teljesen pihenéssel telni az ott töltött idő. Már egy napja ott voltunk a fogadóban, amikor furcsa dolgokra lettünk figyelmesek.

Eleve a víz gyengén jött a csapból és a falon is fura, sötét foltokat vettünk észre. Szóltunk a recepciósnak, aki azt mondta, hogy már más is jelzett hasonló problémát ezért már szóltak karbantartóknak. Erről eszembe jutott, amikor pár hete csőtörés volt nálunk akkor is hasonlókat tapasztaltunk. Akkor találtunk rá a vízszerelés net weboldalára, és tőlük kértünk segítséget. Szerencsére van SOS kiszállás a vízszerelés net szolgáltatásai között, ezért 1-2 órán belül ki tudtak jönni hozzánk. A szerelő rövid időn belül kiderítette, hogy csőtörés van nálunk mert elöregedett és átrozsdásodott néhány csőnek a fala. Azt mondta, hogy azért lesz vele munka de nem olyan vészes a dolog. Néhány nap alatt el is végezte a szerelő a szükséges munkálatokat. Nagyon elégedettek voltunk vele mert precízen dolgozott, profi eszközökkel és még a számla írását sem sumákolta el, így a biztosító el is fogadta azt.

Néhány órával később a megint odamentünk a recepcióshoz, aki az üzletvezetővel beszélgetett és mindketten meglehetősen bosszús arcot vágtak. Kiderült, hogy a fogadó vízszerelője legkorábban a jövő hét végén tud kijönni, hogy megnézze a vízhálózatot. Mondtam nekik, hogy hívják fel a vízszerelés net-et mert, amikor nálunk voltak akkor nagyszerű munkát végeztek és sürgős esetben néhány órán belül ki tudnak jönni.

Időben jött a szerelő a fogadóba

Az üzletvezető megfogadta a tanácsomat és felhívta a vízszerelés net weboldalán található telefonszámot. Mivel a csőtörés elég komoly problémának számít ezért 1-2 órán belül ígérték, hogy kijönnek. Közben kiderült, hogy már a vízaknában is elkezdett gyűlni a víz, ezért gyorsan elzárták a főcsapot. Amikor megérkezett a szerelő azonnal munkához is látott. A vizsgálatok után elmondta, hogy valóban csőtörésről van szó. Mivel időben észrevettük a problémát ezért nem keletkeztek komolyabb károk, de azért lesz vele munka, hogy a későbbiekben ne legyen gond a vízhálózattal. Mivel csőkamerát használt a vízszerelés net munkatársa ezért pontosan meg tudta határozni, hogy hol van a probléma. Szerencsére a fogadó biztosítva volt, így a költségek egy része meg volt oldva. A szerelő adott egy árajánlatot és a fogadó üzletvezetőjével megbeszélték a részleteket.

A csőtörés miatt sajnos rövidebbre kellett fogni a pihenési időt. De mivel szinte azonnal elkezdik a munkálatokat, megbeszéltük, hogy a kimaradt néhány napot a fogadó újranyitása után pótolni fogjuk. Jó érzés volt, hogy tudtam segíteni és a vízszerelés net munkavégzése és ügyintézése újfent megerősített abban, hogy valóban profi szolgáltatást nyújtanak. Vicces volt, hogy a következő pár hétben a barátnőmnek, a szomszédomnak és a szüleimnek is vízhálózati problémája volt, és szükségük volt egy vízszerelőre. A vízszerelés net szakemberei sose hagytak cserben, mindig megkaptam a hálálkodó telefonhívásokat, üzeneteket, hogy milyen jó munkát végeztek. Így az én első csőtörésem végül is szerencsés volt mert megtaláltam a vízszerelés net weboldalát, és ez azóta is többször hasznosnak bizonyult.